Lärarprogrammet Yes godkänt!
Lärarprogrammet

Yes godkänt!

Fy FAN bokstavligt talat vad skönt att jag blev godkänd i den där litteraturvetenskapskursen jag började läsa i våras. Jag fick komp på den och har helt enkelt tänkt skita i den från början men så för 2 veckor kände jag att NEJ jag gör den nu bra det, efter 1 timmes omgjord tenta så är den nu godkänd. Känns super, så nu är jag godkänd i hela litteraturvetenskap 1.

Lyssnar nu på föreläsningen med världens bästa föreläsare / lärare Bo G Jansson som har litteraturvetenskapskurser på högskolan Dalarna. Han får en verkligen intresserad, han kan verkligen FÅNGA ens intresse. Jag har nog aldrig träffat en lärare som brinner så mycket för sitt ämne som han gör. Han är skit bra, man bara lyssnar , förstår och njuter och inser VARFÖR läraryrket är yrket för mig.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: