Lärarprogrammet

Dagens istid.

BLÄ det är alldeles för kallt för min smak just nu. Känns så där mindre roligt att gå upp imorgon och bege sig till högskolan Dalarna för att göra den där tentan när de är så här satans jävla kallt vill jag lova. MEN det är bara till att bita ihop och leeee ett mindre roat men ändå tvunget leende.

Så vad ska man säga om den här dagen. Den har varit väldigt lugn, försöker att inte gå ut i onödan om man säger så. Livet på vintern är inte min grej direkt så där, jag föredrar sommaren och alltid gjort.

Nog med gnäll fick tag på studievägledaren som faktiskt lät som det inte alls var omöjligt för mig att tillgodoräkna mig den där kursen. JIPPI! Det skulle vara en dröm, då skulle jag kunna läsa klart 3 kurser i svenska som andra språk I samtidigt som jag läser svenska I tre kurser, skulle kännas så sjukt jävla soft på något vis. Tänkte liksom säga att det känns lite som man får läsa samma kurs två gånger annars och jag vill inte göra det, visst det går men så förbaskat kul är det då inte.

Vad har ni pysslat med idag?

Kom på att jag glömt skriva Grattis till Linn som fick en pojke Sixten i söndags, är jätte glad för din / eran skull vännen!

4 Comments

  1. Kung om du får tillgodoräkna dig, har själv haft turen att få göra det ganska mycket, hur skönt som helst att tidigare val inte var så tokiga 🙂

    1. Liw – Jag hoppas verkligen det. Skulle vara skönt. Tycker grammatik är rätt tråkigt och att få tillgodoräkna mig grammatiken skulle betyda mycket 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: