Williams rum (Före och efter bilder)

Tänkte att ni skulle få före och efter bilder av Williams rum.

Williams blåa tapeter (hade burit ut alla möbler utom säng och garderoben)

Har haft svårt för hans tapeter ända sedan jag flyttade hit för 6 år sedan.

På väg bort!

Lite humor när tapeterna under var finare än dom över (hehe).

Tapeterna uppsatta men ska torka

Två dagar senare

Williams rum

Rummet är mycket större, ljusare och finare

Mönstret på tapeterna.

Madeleine är namnet, född 1984 i Orsa i Norra Dalarna. Som nittonåring flyttade jag till Falun och bor här sedan dess. Jag blev gravid nitton år gammal och mamma några månader senare och var då tjugo. Är utbildad förskollärare, grundskollärare F-9 och studerar till specialpedagog. Jag är även doula (förlossningsstöd), hjälpmamma & kursledare i den ideella föreningen Amningshjälpen.
Inlägg skapade 11088

10 svar på “Williams rum (Före och efter bilder)

 1. Ljust vart det ju 🙂 Men jag är själv äckel-less på vita tapeter av olika slag, min förra lgh hade vita tapeter i alla rum utom 1 – vitt i 6 st alltså, i olika mönster/struktur. Men gillar man vitt så är det ju det där fint 🙂

   1. hehe jag har haft relativt mörka nu i drygt 6 år och trivs så bra 🙂
    har vitt halva badrummet och i förråd+klädkammare bara nu, underbart!

 2. Vad fint det blev…:-) Jag har så svårt för blåa väggar av nån anledning. På 90-talet var det ju jättepoppis och jag vet att jag tjatade länge om att få just blåa väggar!
  Dom nya tapeterna är jättefina!

  1. Sarah – Men blått är ju så uttjatat, hade blått på mitt rum när jag var 14 och då var det ju modernt men nu har det känts så himla mört och ute :-p . Jag älskar vitt. Haha Björn och William bara, MEN snälla du kan inte ha hela hemmet i vitt det blir som ett sjukhus *hehe*. Men jag föredrar vitt, det blir ljusare och mysigare hemma. Känns större :). Tack förresten 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp
%d bloggare gillar detta: