Tycker det är rätt kul att veta hur folk uppfattar en, innan jag fick barn vet jag att folk alltid uppfattade mig som en bitch, jämt när jag klev in i ett rum med tjejer så fick jag hat blickar och sen när vi pratat en stund så kom det förvånade uttryck som “Du jag hatade dig direkt när jag såg dig” , “När jag såg dig tänkte jag, ÅH nej inte en sån” . Sen jag fått barn tror jag att jag blivit mer mild eller något? För nu förtiden får jag ofta höra att “Åh dig gillade jag från första stund” eller “du verkade snäll, som en mamma” , “du är så mammig” . Ja det är väl typ såna reaktioner jag får nu förtiden, eller att jag släpper loss för lite med nya människor. Problemet är att med vänner kan jag däremot göra helt sjuka grejer, som dansa på bordet eller ja sånt. Det beror på vilka jag umgås med.

Hur som helst hur uppfattar ni mig? När ni läser min blogg eller träffat mig i verkligheten. HUR uppfattar ni mig? Så nyfiken att veta!

11 kommentarer

 1. För min del är det svårt att svara på det hela. För nu i “vuxen” ålder känner jag ju dej inte riktigt längre. 🙂 Vet bara att jag alltid tyckt bra om dig iaf. Aldrig haft ngt emot dig.

 2. Du verkar va en härlig tjej! Go och glad, sprallig och rolig… Ungefär som mej … hihi… Men samtidigt väldigt bestämd.

  Ja det är supermysigt med vovve! ^_^ Finns biler på bloggen på sötnosen… hihi

 3. Kom innom her fra Blopp fordi tittelen på bloggposten virket interessant
  Helt til jeg leste underteksten din om gjestebok og innlegg, hadde jeg et positivt inntrykk. Etter å ha lest det du skriver om at jeg like gjerne kan la være å skrive en kommentar, da ble jeg litt mer avventende. Det ble litt sånn motsetning mot at du spør om hva leserne mener om deg.

  Men det er meg, andre som kjenner deg, leser bloggen din eller treffer deg i RL vil helt sikkert ha andre meninger enn meg.

 4. Oj, va kul och svårt.
  Jag uppfattar dig som en mogen och stark person. Som verkligen tagit tag i ditt liv och tar ansvar.
  Det märks att du gillar att blogga då du ofta uppdaterar.
  Du är stark som lever själv med ett barn, studerar och jobbar samtidigt.

  Jag är väldigt imponerad av dig och det du gör. 🙂

 5. Så som du beskriver dig själv i bloggen uppfattar jag inte dig. Du beskriver dig så hård, kall & ..inte hatisk, men jag hittar inte ordet.
  jag tycker du verkar snäll, trevlig & underbar. Även om du inte känner en människa så tror jag inte du är så hård & kall som du själv beskriver dig 😉 Men vad vet jag? jag känner ju inte dig irl 🙂 Tror du är rätt blyg ändå, sådär gulligt blyg, snäll & ja. Väldigt go.

  1. Kalsongmorsan – Aw, va gulligt skrivet. Hehe jag vet inte jag kanske uppfattas som hård ibland? Jag är nog lite blandat beroende på humör. Kan vara bitchig men oftast är jag nog som du beskriver mig som jag är 😀

  1. Anna 🙂 – Jag har gjort designen själv ja, använder mig av wordpress och sedan använt ett av deras theman för att göra bloggen sen lagt till egna färger för egen tutch på det hela 🙂

 6. Jag tycker att du verkar vara smart och snäll. Kanske lite tillbakadragen som att du är en sån person som betraktar istället för deltar. Haha, vet inte varför jag fått för mig det.. 🙂 Hursom tycker jag att du verkar jättetrevlig!

  1. Sarah – Va kul att höra 😀 . Det stämmer nog, jag gillar att betrakta folk och så, pratar också men står gärna och kollar och ser hur folk är 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: