fbpx
Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Julshow

Idag hade Williams skola Julshow, eftersom det är en friskolan med f-9 fick vi se hal konceptet och ÅHHH dom var då duktiga allihopa, man satt där och verkligen njöt. Williams klass (F-1:orna) var så duktiga, sjöng två sånger och seriöst finns det något gulligare en när barn sjunger? Först lite ljust och glatt och sen i refrängen så tar dom i ända i från tårna och sjunger och ler med hela ansiktet, jag bara satt där (eller stod för jag fotade som en dåre) och njöt.

Sen var det de större barnens tur och dom var också jätte duktiga, man fick se hela skolan göra olika nummer, sång, dans och spelade instrument. Som några som gick i 7-9 an spelade skit bra på elgitarren, jag var SÅ imponerad.

William kom sen vid Lucia tåget som högstadiet hade och var helt tårögd fram till mig jag bara, MEN vad är det William. Så säger han “MAMMA jag blev inlåst på toaletten, jag gick dit för att kissa och sen kom jag inte ut. Jag stod och bankade och ropade och ingen kom”. Jag hade ingen aning om att han gått, och F-1orna fick gå till sina föräldrar eller gå och kissa under föreställningen eftersom det kan bli lite jobbigt för dom att sitta still så länge, precis när William gått på toaletten hade lärarna gått upp för att få sina julklappar så då hade William gått till toaletten utan att berätta för någon, varken mig eller Björn eller sina fröknar så ingen visste ju något. Han hade varit helt panikslagen därinne berättade han tills en fröken hört och kommit och öppnat. Så sa han “MAMMA det kändes som jag var där i en evighet”. Usch, sånt där kan ju verkligen skrämma små barn, hans fröken kom till mig sen och hade jätte dåligt samvete men det var ju knappast hennes fel heller, var ju bara något som hände liksom.

Sen fick barnen korv, det var paus mellan (för oss med små barn) och för dom med stora barn, eftersom att f-1orna också skulle sjunga vid sista uppträdandet för dom äldre fick vi stanna lite längre utanför sen kom William tillbaka efter sina två nummer så åkte vi hem, tog en vända till donken William var inte hungrig sa han, det förstår jag för han såg på lite The simpson med oss sen borstade jag hans tänder (gör det på kvällen åt honom) och bäddade ner honom och efter 3 minuter sov William som en stock. UTSLAGEN efter den här dagen, med genrep och uppträdanden.

Så duktiga som dom var, jag är så imponerad och så glad att jag valde just Williams skola, bättre skola finns inte!

Sånger

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: