Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

En innedag.

Har inte orkat göra så mycket idag så jag och William har softat hemma, spelat tv-spel, glott på film och haft en riktig mysdag bara jag och han hela dagen.Var rätt soft de med faktiskt. William har nu lagt sig. Björn är typ någonstans i närheten av Vadstena (ligger nått kloster där om jag inte är helt ute och cyklar?) eller är det där dom gjorde arn filmerna kanske? HAHA, noll koll. Fick glo på kartan typ 4 h och 6 minuters hemväg för Björn, han har varit borta hela dagen så. Drog vid sextiden. HAN köpte bilen också, tror inte det är någon hemlighet. Den såg jätte fin ut på bild, så roligt! Jag tycker det är kul med nya saker, eftersom vi umgås trots att vi inte är ett par så blir jag ju ändå liksom road när han köper bil. Den han haft tills nu köpte han när William var runt ett halvår. Kollade upp 11 mars 2005 köpte han bilen, antar att det var på tiden med ny då. Den han köpte nu är svart. Samma färg som han köpte när jag väntade William, den bilen bytte Björn bort mot sin blåa cheva van som vi åka runt i när William var bebis. Bodde på bojsen på den tiden, var väl ganska dåligt rykte om den delen av stan då, tror det blivit bättre men i alla fall. Vi åkte med vanen och så kom polisen och stoppade oss, dom typ kom in med ficklampor och lyste på mig och sen William, kollade på mig och bara ”ÄR de din eller?” typ skit skeptisk blick jag bara. ÖH ja. Var rätt ofta polisen stoppade oss när Björn körde chevan, helt annat en när man kör ”vanlig” bil. Men blir kanske så att en van drar till sig mer blickar än med en vanlig bil.

Får se vad man ska hitta på nu då. Kanske borde ta och sova, skulle vara rätt skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: