Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Temafest på Mosaik.

Idag hade dom temafest på Williams skola. Massor med saker barnen gjort, och Williams klass hade musikal där dom sjöng massor med låtar och spelade lite teater. William gick upp och sa ett stycke. Stackarn såg så nervös ut när han stod där. Tyckte han var SÅ duktig som vågade gå fram till micken sen och prata inför alla människorna.

I alla fall visade dom sen allt dom gjort, och så fick man gå runt och kika i andra klassrum William var väldigt imponerad av fyrorna som gjort olika saker av teknik-lego. Så där stod vi och kikade en stund, sen begav vi oss ner och gick sedan hemåt. Tycker så mycket om Williams skola, man ser hur han växer och lär sig massor.

Väntar på att uppträda

Dags för sång

William har gått fram.
Dom var så duktiga, temat barnen jobbat med hela terminen fram tills nu
har varit drömmar, ”I have a dream” har temat hetat.
Så därför avslutas detta med en temafest där alla barn får visa vad dom lärt sig.

William säger sin replik

En evighetsmaskin barnen byggt!

1 Comment

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: