Lärarprogrammet

Seminarium och bävan för att handla.

Har skrivit en shoppinglista och sitter nu här och bävar mig för att gå och handla. Känns lite som det kommer bli tungt att gå och bära allt hem. Önskar fan man hade bil vissa stunder.

Annars har jag haft seminarium i svenska 1. Var helt okej faktiskt, känns dock lite udda sitta där och läsa en grundkurs igen när jag precis läst svårare kurs. Blir så blandat liksom, tempot och hur folk berättar och sånt där. Men blir nog kul. Tänkte om jag skulle gå och låna lite böcker på biblioteket med William också. Just nu sitter han och spelar på sin dator.

Fan va värdelöst det känns att skriva saker när man inte har något viktigt att förmedla.

11 Comments

 1. visst är det svårt att skriva nör man inte vet vad man ska skriva om =)

  TAck så mycket, de blev´en del bilder =) kram

 2. Åh, känner igen det där.. Kanske var därför som jag tog cykeln till affären nästan varje dag under graviditeten tex 😛 …Eller så var det för att vi frossade massa i chips, cola osv.. 😛 Hmmm…

  Läser du en grundkurs i samma ämne som du läst en svårare kurs i?

 3. tack för din kommentar hos mig 🙂
  Ja, visst är det knepigt när man vill skriva men man inte har något att skriva om.
  Fast jag tyckte du berättade en hel del ändå 🙂
  ha en fin helg!

 4. sv: jag hade samma problem, det var bara den ena brösten som drabbades mest 🙁
  nää, jag vill amma Ajdins syskon men vet inte om jag vågar gå igenom samma skit igen 🙁 hade ju 40 graders feber flera dagar, låg på sjukhuset, fick drenage.. jaa allt sånt som jag är livrädd för :/

 5. Ja jag förstår inte hur du klarar dig utan bil, samtidigt är det ju en vanesak kanske.. :p

  Svar: Visst är det så, att det är för lite info om amning. Det säger alla tycker jag. Var därför jag blev så förvånad när jag frågade lite om det hos BM sist & hon babblade på hur mkt som hellst om det hela & gav mej broschyrer. 🙂 Väldigt intressant att läsa om. Hur kroppen fungerar. Helt otroligt.
  Det är jag rädd för, attd det ska bli lika för mej, att vårtorna ska “gå sönder” av att det blir fel. Det måste göra sååå ont!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: