fbpx
Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Studier.

Började morgonen med att skriva en uppgift, blev klar med den och gick då över till nästa. Nu är mobbning kursen nästan klar har bara en gruppuppgift kvar som jag tänkte försöka få gjord i veckan. Alltid skönt när man gjort klart uppgifter och bara kan koppla av resten av kvällen.

William ska sova hos Björn sen kommer han hem imorgon bitti. Själv är jag hungrig men jag tror aldrig vägen till maxi känts så lång som idag. Det roliga är att maxi ligger nära mitt hem, men jag känner mig trött och slut. Är helt och hållet astmans fel, jag blir helt utslagen av skiten. Känner mig seg och trött och vill helst av allt sova. Någon med gott middagstips för en ensam person? Så sjukt tråkigt att laga mat åt sig själv.

2 Comments

  1. Pasta med baconsås går ju väldigt fort att göra..:-) Annars vet jag inte.. Det är så trist att laga mat och äta själv. Eller så beställer du hem nåt gott..=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: