fbpx
Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Min lilla dag.

Började morgonen med att bege mig mot Williams skola. T plockade upp mig och körde mig till Borlänge där hon sminkade mig. Var riktigt kul att sitta där och bli ompysslad. Ett tag kändes det som att jag skulle somna för det var så mysigt.

När jag skulle hämta William stod han och en kille utanför och väntade och William sa “Får jag och * leka idag?”, Så sa kompisen att min mamma säger alltid ja. Hehe, jag bara jo de går säkert men ska fråga din mamma först. Mamman kom och William följde med dem hem. Så då gick jag hem och städade lite, gick sen mot Björn och vi åkte och hämtade William. Hade gått jätte bra, mammas sa att William var så artig och trevlig. Var jätte roligt, William har inte följt med någon hem efter skolan förut så det kändes speciellt. Var jätte glad för hans skull. Jag hämtar ju William på lite dumma tider, 14.30 och då är det endast jag som hämtar. Men idag hämtade jag William direkt efter att f-klassen hade slutat.

Björn bjöd på lite kyckling i nån röra idag, var himla gott. Själv somnade jag på hans soffa en stund. Drog hemåt och nu sover William. Själv ska jag ta och se the secret life of the american teenager alldeles strax.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: