William äter lite lunch, makaroner och köttbullar. När han ätit klart drar vi ut på en promenad runt lugnet. Ska bli riktigt skönt, tänkte ta med mig kameran och fotografera på vägen. Vet inte riktigt vart vi ska gå ännu, men någonstans i alla fall för jag vill ute. Vi gick ut en sväng igår också. Älskar den här tiden solen, värmen och livet. Våren är underbar liksom sommaren jag njuter dagligen när det är den här perioden på året. På tal om den saken kanske jag skulle dra ner värmen i hela lägenheten. Tror jag ska göra det nu på en gång. Bilder kommer senare!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: