Lärarprogrammet

Vad vi har gjort idag.

Började morgonen med att fixa oss, som vanligt. Drog till skolan med William och sen drog jag hemåt för att göra i ordning lite för studierna, drog till högskolan och pluggade en stund och begav mig hemåt för seminarium. Efter seminariet hämtade jag William, gick till maxi och handlade disktabletter. Jag och William tog oss en varsin glass. Gick hem och Björn kom hit. Eftersom jag hade ett paket att posta tog vi en sväng förbi stan. Björn kikade på carlings men hittade inget, gick till spelbutiken och spanade, bestämde oss för att göra några mackor med kladd i. William tog dock skinka och ost. Björn läste Super-Charlie för William i soffan och sen glodde han på hockey, själv väntade jag in “en unge i minuten”. Björn åkte hem till sig och nu ska jag strax sova. Känner mig så sjukt trött.

Önskar jag hade tid att träffa vänner ibland, just nu känns det som att jag bara har tid för studier. Det känns liksom inte som jag har tid att se folk som jag egentligen skulle vilja träffa saknar flera.

Lite bilder från dagen.

William på väg till skolan

Vi två 🙂


Me and the Will

^
Jag och William


Glass
(inte så snällt kort kanske för han hade precis lyft huvudet från glassen hehe)


HAHA, vill ha!

12 Comments

 1. Svar:
  Tackar ^^

  Haha..kan nog vara så, hörde inget hej..var inne så i döskallesakerna så ja x)
  + att jag kände inte igen dig heller för ens J sa att det var du osv..annars så hade jag hejat men jag har svårt att känna igen personer irl om jag har bara sett dom på bild osv 😛

  1. Hannele – Hehe så kan det vara, jag brukar inte reagera så mycket när Björn hälsar heller för han känner folk överallt. Hehe till skillnad från mig som känner mig rätt anonym :-p

 2. Det är nog svårt att hinna med vänner när man har både familj & studier. Det tar nog upp det mesta av ens tid. Jag tycker bara att ha en familj tar upp massor. Fattar inte hur du klarar av skolan alltså. Åter igen, en eloge till dig! 🙂

 3. Men gud, värsta goda glassen han har fått tag i då! 🙂

  Och ja, jag tror man egentligen kan det där med bisatser, att det inte är så krångligt som man gör det. Men jag har inte riktigt kommit dit än så jag fattar det inte :p skulle behöva mer grammatik för det, men det ligger väl på mitt eget ansvar 🙂
  vi får hålla tummarna att vi fixar det, vi har ju klarat av en massa andra kurser ju..? 😀

  1. Ida – Den var riktigt god. JA vi får hoppas vi klarar den, om du vill kanske vi kan ses nån dag och traggla ihop? :-p

 4. Åh jisses va gott med mjukglass. 😀 Dom där smörgåsarna med kladd i lät inte så dumt det heller. :p
  Har du skaffat nytt lösen månntro?! Kommer icke in på det lösenordsskyddade. Iofs kanske det finns en mening med det oxå. 🙂

  Svar: Tack igen, tanken är iaf god. 🙂 Men det ska nog gå bra. Bara det att jag inte kommer kunna göra så mkt när jag ska ta hand om han samtidigt. Bära kunde jag ju iaf icke pga handlederna. Men hade kunnat börja packa upp. Fast har jag tur kanske en snäll arbetskamrat kunde hjälpa till med Ted. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: