Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Tisdagar

Är the secret life of the american teenager dagar. Skrattade en del i det här avsnittet, men blir störd på en person för fan BJUD till. Hehe, inga snälla ord här *S*.

Gick till högskolan och pluggade idag, begav mig sedan hemåt och hade seminarium, och runt halv fyra gick vi till Björn. Åt sallad och kikade lite på tv, sen gick vi hem. Skön promenad med andra ord. Älskar den här årstiden, värmen, fåglarna och gräset ja ALLT. Våren och sommaren är min tid, vinter och höst är INTE min tid så jag njuter för fulla muggar just nu.

Ska snart gå och sova känner mig trött. Blir mer av intresse skrivet imorgon.

7 Comments

      1. Antar att det är Amy du stör dig på med? 😛 Vart nå fruktansvärt förbannad på henne när hon vägrade låta Ben vara barnvakt. ”Nä du är så liten och har ingen erfarenhet av bebisar” skrattretande 😛

          1. Ja, precis! Och i det här fallet så HAR dom ju redan gjort det, inte så hon kan ta tillbaka oskulden eller något 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: