Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Utan snus i två dagar försmäktar vi på denna ö.

Pippi i sitt essä.
Fy vilken jobbig dag, sjukdomar är inte min grej. Till saken hör att jag rent av skulle vilja påstå att sjukdomar är ett straff för att man vill få någonting gjort.

Hämtade William på skolan idag, hans lärare berättade att William haft så ont i magen så han gråtit, men att det gått över. Lär observera detta, han är förkyld. Förra gången har var förkyld hände samma sak han fick rejält ont i magen. Känns märkligt?! För magont och förkylning borde väl inte ha någon koppling eller? Han ligger just nu och snörvlar och hostar så min teori just nu är att det finns en risk att jag får vara hemma med vård av barn imorgon. Får se hur han känner sig imorgon. En förkylning är ju inte direkt sjukdom om det inte medför feber också.

Nu ska jag hänga lite tvätt. Fotade med mobilen idag, vi spelade nämligen ett legospel (sällskaps varianten) och därför fotade jag lite. Dock blev bilderna suddiga idag, trist men sant. Tog dem med mobilen så skyller på det, vill ha ny telefon nu.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: