fbpx
Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

En lördag i Falun.

Har brist på rubriker, blir väl så efter över sju år med nästan dagligt bloggande.

William har varit ut flera vändor men återkommer in lika ofta, kompisarna i huset har olika familjedagar verkar det som. Jag och sonen har dock inget planerat denna dag. Är race på Ingarvet, street race alltså. Williams pappa ska dit och jag funderade en stund på om jag skulle höra om William ska få haka på. Mer för att William ska ha någonting att göra och han brukar gilla att glo på bilar, något jag finner nöje i om det är crusing och jag själv får åka med.

Händer verkligen inget speciellt här, tog och bytte plats på lite glas och koppar i köket men har svårt att tro att denna information är intressant. Intresseklubben antecknar ungefär.

Behöver tips på vad man ska hitta på. Bege sig ut i solen kanske? Fast William hävdar att det är “JÄVLIGT” kallt ute så vet i fan.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: