Lärarprogrammet

Lite snabbt

Dagen har gått för fort och imorgon måste det sista av tentan lämnas in. Lär springa till högskolan och låna hem lite böcker. Har skrivit en del men känner mig inte nöjd, har haft så sjukt mycket på sista veckan att jag helt glömt den där tentan, just nu känns det som jag måste lägga ner mig själ i att fixa den snarast. Imorgon lär jag skriva en del, sen ska vi hälsa på en kompis också så blir effektiv ab.

Kommer ett hemligt blogginlägg när jag orkar sen också. Min bror var förbi förut idag, vi såg på the big bang theory och sen såg vi klart säsong 1 av charmed. Nä ska ta och spana på lite internet. Livet mer innehåll imorgon.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: