Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Min åsikt.

Tänk att en liten åsikt kan uppröra så många människor. Inte så att det är något man hävdar bör ske utan bara säger det är mina tankar och mitt tyckande. Insåg idag skillnaden mellan att diskutera i ett forum på nätet och diskutera i ett seminarium. På seminarium håller vi inte alltid med varandra men man lär sig respektera andras åsikter, man lär sig också att tänka; Aha du tänker så. Man vrider och vänder på åsikterna och inser att OJ det finns inga rätt eller fel.

När jag läser på forum på nätet ska alla ha rätt, det är som personer tror att genom sina åsikter kommer dom få den andra människan att byta att dom likt en tävling strävar efter att kräva att någon ska ha samma åsikt som dom. Det är lika på bloggar också, folk som vill kräva att någon ska ha samma tankar och tyckande och tänkande. På nätet får du inte ha din egen åsikt, det får du endast ha i verkliga livet. Då jag är en person som nu suttit på högskola och universitet i 3,5 år är jag van att yttra min åsikt, jag är van vid att människor har andra åsikter än mig och att respektera dessa. Jag är tacksam för mina år på högskolan som gett mig insikt i detta. Alla är olika och har rätt till sina tankar och åsikter.

1 Comment

  1. SVAR: åh tack!! 😀 haha. så den kanske inte blev helt misslyckad då 😀 vad skoj att du ska göra det 😀 precis! sånt är jättekul 😀 ja det vart en jädrans osis det där..!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: