Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Rygg & nackvärk

Ryggskott Dag 2

Befinner mig då hos björn med ryggskottet, han har varit sjukt snäll och gett mig massage, känner mig mindre invalid idag även om det gör ont. Tog årets första dopp idag i hopp om att ryggen skulle bli bättre. Nu ligger jag på björns soffa, han gör langos till middag. Jag njuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.