Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Sportys-lekland i Onsdags.

Jag, Linn och våra barn drog till Sportys i Onsdags. William och Lina hade inte sett varandra på jätte länge så det var lite blygt i början men sen lekte dom massor. Lina och Sixten fick varsitt paket av oss. Sixten fick en barnkammarbok då jag inte träffat honom ännu så det blev en lite ”bebis” present. Köper helst böcker åt folk då det kan man ha hela livet, även till sina egna barn istället för kläder som används och sedan slängs eller skickas på loppis. Jag är praktiker på de viset. Var toppen att gå en varm dag dit till sportys för det var helt lagom med folk. Jag ogillar att trängas men det var var perfekt och barnen fick chansen att leka liksom, aldrig varit där tidigare. Åkte lite kana gjorde jag också fan vad jag skrek gick as fort ju! Men var himla roligt. Var också ”glädjande” efter att vi kom ner på stan där det var crusing och jag böjde mig framåt inne på Åhlens som jag fick mitt bejublade ryggskott. Det var en hemskt smärta! Björn gav mig massage flera gånger igår och jag är honom evigt tacksam för det.

Lite bilder från lekandet i onsdag kommer här.

Linn och Sixten

Linns kompis dotter (suddat ansikte då jag inte lägger ut bilder på andras barn. Utan att veta att det är okej först).
Lina och Sixten

Linn och Sixten

Linn och Sixten

Linn tyckte det var kul att åka tror jag? 🙂

Lina och Sixten

William så glad!

William åker och jag efter 😉

Åker

Svettig och glad

Vilopause i bollhavet

William äter glass

Lina äter glass.

William visade mig att han kan dribbla.

Kämpar

Kasta

Sixten

Nyfiken? 🙂

Så glad

Leka

4 Comments

    1. Jennifer – Gör alltid så, skulle inte lägga ut bilder på andras barn om jag inte visste att det var okej. Var jätte roligt 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: