fbpx
Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Eget bibliotekskort.

Var till biblioteket idag, där träffade vi A så vi gick på max efteråt och snackade. Var kul att träffas för det var väldigt längesedan. Idag kommer Björn “hem”. Ska bli skönt, då återgår livet till det vanliga och jag har honom i stan igen. William sitter just nu och ser på tv, kändes som dagen gick så fasligt fort, innan jag visste ordet av var dagen slut. Blir Pretty little liars ikväll och sedan nine lives of chloe king.

William hade fått jultidningar idag, tre stycken. Tänkte på det nu är han skolbarn så nu dimper sådant ner i brevlådan. Minns hur kul jag tyckte sånt var som barn.

På tal om att få saker så fick William eget bibliotekskort idag. Vi var där så tänkte undra hur gammal man ska vara för att få ett eget, vi gick och frågade och tiden var inne för William. Han var stå stolt och kände sig jätte stor, fick visat hur man ska göra för att låna böcker. Han lånade med sin lassemaja. Min stora kille bara 5 dagar kvar så börjar han ETTAN!

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: