Jag ringde Björn runt halv tolv, då undrade han om vi ville följa med till Borlänge en stund. Självklart ville vi det, när han kom hit så bestämde vi oss för att ta en tur till expert (som tagit över onoff’s gamla lokaler i Britsarvet). Såg typ ut som onoff därinne så jag trivdes, jag gillade nämligen onoff och deras upplägg. Känns liksom trevligare än siba. Köpte inget men fönstershoppa är kul det med, sen funderade vi på vad vi skulle äta för något. Kom på att de öppnat en ny Pizzeria på Galgberget så vi bestämde oss för att åka dit och äta. Var jättegott så rekommenderar er att handla pizza där om ni har vägarna förbi. Blir så fint där uppe på Galgberget, ibland längtar jag tillbaka dit. Minns nämligen när jag bodde där och jag trivdes verkligen med närheten till naturen och lägenheten som kändes mer som ett radhus än en lägenhet. Det betyder inte att jag inte trivs här eller så, jag älskar att bo här men jag Galgberget har en speciell känsla liksom, verkligen ett av de finaste områdena i stan enligt mig. Sedan är området jag bor på nu finare på ett annat vis här bor mycket finare folk och kikar man runt här så är det många stora villor som går för många, många miljoner häruppe. Hur som helst efter vi ätit pizza begav vi oss till Borlänge, först sprang Björn och William in på biltema sedan begav vi oss till barnenshus, William köpte tekniklego för sina pengar han fått i födelsedagspresent. Vi åkte sedan vidare till Kniva där Björn fångade en vildkattunge, hon eller han (jag tror på flicka, det ser liksom ut som en tjej) var så söt. Mina modersinstinkter talar ju om för mig att ta med henne och hennes syskon hem, men jag kan ju inte. Jag är allergisk, det är sorgligt att det inte har ett hem inomhus även om det får mat av Björns mormor som verkligen bryr sig om djur. Williams katt Harry är ju också vildkatt som Björn fångat. Stannade en stund på fika hos Björns mormor och sedan begav vi oss till Björns mamma, Björn, William och Björns mamma samt hennes karl drog ut och letade trattisar i skogen medan jag somnade på deras kökssoffa, varit sjukt trött idag. Sedan åkte vi till Willys handlade lite och begav oss hem till Björn där han bjöd på en jättegod middag. Nu är jag hemma, ska snart gå och sova. Imorgon är det VFU igen.

Pizzeria mys.

Mamma & Son, (ser ut som jag har rosa läppstift men så är inte fallet. Mina läppar
är ibland så där naturligt rosa, ibland jätteröda vet inte vad det beror på).

Vi två <3

Så söt och liten

Mitt hjärta brinner för djur av alla dess slag.

Mysa med bebis

William fick hålla.

Mys

Williams presentköp.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa