Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

On my way.

Sitter på stan och väntar på bussen, nyss lämnat William, så svårt att bedömma allmäntillstånd på barn tycker jag. Alltså hur kan man vara helt säker. William hostar ju hela tiden nu igen som när han har krupp, lär kanske ringa vct igen och be om medicin för saken. Sa i alla fall till på skolan att dom ska ringa mig om han verkar urfrom, känner bättre dom ringer. Detta är det stressiga med vfun, för nu ska man oroa sig för att vabba/bli sjuk för sånt ger ett dåligt intryck. Nu lär väl bussen komma snart. Skriver mer i eftermiddag.

17 Comments

 1. Lite förkylning tycker jag absolut man kan gå i skolan med. Men man får väl hålla lite koll hur pigg de är och så.. lättast o se då iofs när en dag redan gått. Med Tindra så kan jag nästan fråga henne och låta henne själv avgöra om hon kan gå till skolan eller inte.
  Kan inte Björn vabba då nu när du har vfu?

  1. malle – Jag skulle säkert kunna fråga William det med, men han är sån som gärna vill vara hemma så så jag litar inte på honom 😉 . William tycker nämligen sånt är rätt soft :-p

   1. Haha ja var det jag hade för mig att du skrivit något sånt tidigare 😛 Du får väl lura honom och fråga om han orkar något som han tycker är roligt.. Och svara med ”Bra, då får du gå till skolan” 😛

 2. a det är svårt sån t där. Alexander har fått vara hemma i dag också fastän han var feberfri igår. För han klagade på halsont och då kör jag säkra vägen istället för att chansa.

  Hoppas din blir hostfri snart.

  Hälsningar
  Yohanna

  1. Yohanna i Las Palmas, visst är det svårt. Får se om hostan ger sig. Dom sa i alla fall i skolan att vissa hostat värre än William. Jobbig period detta tycker jag, när det är sjuka i omlopp.

   1. på själva loppi.se sidan där bloggkopmis är.det står ennu mer snö på min men det går inte att klicka på,tänkte om det är min det är fel på..annars är det dom som gjort fel,men din går att klicka på..om jag bara kunde mer om data hehe

    Mvh Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d