Lämnade William till skolan. Han ska med en kompis hem idag, blir nog jättekul för honom. Då kompisen inte bor i närheten så ska Björn hämta William då jag inte äger någon bil. Blir bra i alla fall och William var så himla road av detta i morse. Jag håller på att städa röjer rejält faktiskt, ska snart dra fram dammsugaren och sedan ska jag även fixa golven. Sen är det redo för helg här hemma. Vad ska ni göra idag?

6 kommentarer

  1. Vad kul för William, Lina älskar att följa med kompisar hem 🙂 Vi har redan dammsugit lägenheten och plockat ihop, köket har jag hunnit dammsuga två gånger redan 😉
    Ikväll ska Lina ha sin första övernattningskompis här så ska äta massa onyttigt och mysa framför idol 🙂

    1. Linn – Förstår de 😀 . Är ju roligt att leka med andra. Va roligt för henne/er. William hade sin första sova över i somras det var stort. Så sov han först över hos sin kompis 😀 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: