Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Bilder från igår.

Blev så fruktansvärt allergisk igår att jag gick och la mig tidigt. Innan det så hade vi varit till Kniva en sväng. William satte sig en stund på släpvagnen med Danne på släpvagnen något William tyckte var skitkul hehe. Tänkte att jag kan visa bild, när vi kom hem blev det mys och film. Vi såg Den bästa sommaren, verkligen en klassiker och både jag och William skrattade en del.

 William och Danne

Lördagsmys

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa