Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Williams lilla spexiga värld.

Tänkte jag skulle bjuda på lite bilder jag tog runt 18.10 idag på min lilla spexare. Jag skrattade så tårarna rann ett tag, dels kör han massa historier och sedan massa minspel och bus. Han kommer bli skådespelare eller komiker, min lilla herr bus.

Hehe mitt älskade underbar bustroll!

12 Comments

  1. Åh, vilka underbara bilder och vilken underbar pojk du har! 😀

    Sv: Vore supersnällt om du kunde skriva i vilka steg man gör det. De gör ju om menyerna på WP heeela tiden känns det som så när jag hade tagit reda på vart jag skulle klicka så hade allt bytt namn. Men det är ingen extratjänst utan det går med bara basutbudet så att säga?! För känner ju inte för att lägga massa pengar på bloggandet nu när jag bara har föräldrapenning.. Är ju ingen brådska men när du får tid kan du ju dra iväg ett mail (du har ju den dold i kommentaren) 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: