Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Lite av våran dag.

Drog med William ut på promenad i solen. Först var vi till högskolan och fixade underskrift och sedan så gick vi till maxi. Där handlade jag lite till middagen. Vi begav oss sedan hemåt igen, gjorde lite middag till William och jag själv åt någon form av frulle-lunch. Vi tog en promenad till, ut i solen. Träffade på en av grannarnas katt som följde oss på promenaden. Gick hem och gjorde en sallad till middag, efteråt drog vi till citygross. Nu väntar jag bara på att se ”the walking dead”. Lite bilder från idag.

Promenad.

Myser i höstsolen.

Klappar katten som följde med oss.
(Hon heter tydligen Hedwig berättade William).

Gosar.

Glad kille.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: