Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Lite av våran dag.

Drog med William ut på promenad i solen. Först var vi till högskolan och fixade underskrift och sedan så gick vi till maxi. Där handlade jag lite till middagen. Vi begav oss sedan hemåt igen, gjorde lite middag till William och jag själv åt någon form av frulle-lunch. Vi tog en promenad till, ut i solen. Träffade på en av grannarnas katt som följde oss på promenaden. Gick hem och gjorde en sallad till middag, efteråt drog vi till citygross. Nu väntar jag bara på att se ”the walking dead”. Lite bilder från idag.

Promenad.

Myser i höstsolen.

Klappar katten som följde med oss.
(Hon heter tydligen Hedwig berättade William).

Gosar.

Glad kille.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.