Fan va tråkig jag känner mig, men är så sjukt trött och har så mycket i huvudet nu sista veckan på VFUN, och sedan början på b-uppsatsen, känns som man stressar ihjäl sig typ. Har i alla fall skrivit klart mitt SOL-projekt får väl hoppas att det blir godkänt för annars blir jag ännu mera stressad.

Dagarna liksom tickar på och när jag inte har något intressant att skriva om blir det så märkligt att skriva något då det känns som man inte får till något. Får väl se nu när man blir klar med VFUN om det blir annorlunda, VFUN har pågått i tio veckor men det känns så himla mycket längre. Märklig känsla snart är man klar med pluggandet undra vad man gör nästa höst? Det visar sig antar jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.