Soffläge.

Ligger med minidatorn i knät, framför mig syns pingvinerna från Madagaskar som just nu visas på barnkanalen på Björns LED samsung tv, bara för att intresseklubben ska få anteckna lite tänkte jag.

William sitter till höger om mig och till vänster om mig i köket står Björn och steker korv till honom och William. Själv ska jag få en gryta, egentligen har jag inget meningsfullt att skriva. Ingen rea idag och får se om det blir någon eller om jag skippar det, nu ska jag tydligen äta mat.

Hej då’re!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Soffläge.

  • 26 december, 2011 at 20:37
   Permalink

   Ninnie – Mitt liv med 3 prinsar – den har varit jättebra :-).

   Reply
 • 26 december, 2011 at 22:33
  Permalink

  Gott med soffläge, det har det varit här med nu ikväll! Du får ha en riktigt God Fortsättning och Ett Gott Nytt År! Kram!

  Reply
 • 27 december, 2011 at 07:29
  Permalink

  Ibland är en stunds soffhäng det allra bästa – jag gjorde detsamma i går kväll 😉
  Ha en bra dag !!

  Reply
  • 27 december, 2011 at 13:27
   Permalink

   Fröken M – Visst är det 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: