Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Stadstripp

Drog ner med Lisa på stan. Strosade runt och köpte oss en varsin semla, riktigt gott. Sedan gick vi förbi Kuckelikana, skulle inte köpa något tills jag såg en söt liten låda som var nedsatt till halva priset på grund av en liten spricka, tänkte då genast att denna ska jag ha bara att köpa lite lim så är de problemet åtgärdat. Den blev därmed förvaring till mina smycken.

Gick vidare till guldfynd där jag hade 30% på hela köpet då jag fyller år. Blev ett jättesöt armband och örhängen.

Följde med hem till Lisa och drack lite te, satt och bubblade ett tag tills jag begav mig hemåt. Gjorde en enkel middag och ska snart bege mig till sängen.

William sover hos Björn och kommer hem tidigt imorgon bitti, jag ska sedan stressa ner med William till skolan, ha seminarium och sedan stressa till VFUN där jag ska vara i några timmar med barnen. Imorgon börjar det igen med andra ord. Jag ska vara på VFUN 3 dagar i veckan i 6 veckor med en veckas uppehåll för sportlovet, sen när dessa är över kommer jag aldrig mer ha VFU. Märkligt när man tänker på det att man snart är färdig!

Söt inte sant?

Sprickan syns lite grann bara.

Armband och örhänge

2 Comments

    1. Ninnie – Mitt liv med 3 prinsar – Hehe jag ogillar vanilj så är alltid rädd för att få sånt i :-p .
      Visst var det fina saker :-).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: