William är lämnad i skolan, själv sitter jag här och har ett slags seminarium det börjar mer “exakt” om några minuter. Har även en temp i munnen för jag känner mig febrig och slö vilket jag gjort sen jag vaknade i morse.

Efter seminariet idag, ska jag HETSA ner till min VFU för att göra lite kul saker med barnen, tänkte försöka göra ett arbete kring hållbar utveckling med barnen. Lite vad som händer i naturen, vad som är viktigt samt be barnen ta med material hemifrån som vi kan använda oss av. Kommer nog bli riktigt kul och bra!

Blir dock kort dag på måndagar, min handledare jobbar endast måndagar och tisdagar och därav kände jag att det blir trist för mig om jag endast träffar henne 1 dag i veckan, svårt att bedöma mig rättvist då, så valde därför att ha en kort men intensiv eftermiddag varje måndag och sedan ha tisdagar och onsdagar. Spontant tycker jag även att VFUN borde varit 3,5 intensiva veckor istället och sedan hela litteraturstudier efter VFU-perioden är över för nu ska jag studera SAMTIDIGT som vi har Vfu vilket är stressigt, tentor, inlämningsuppgifter, kämpa för att göra ett bra jobb på VFUN samt alla träffar in för x-jobbet. Jag vet de löser sig.

Nä nu låter det som seminariet ska börja.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: