Snabb uppdatering.

Haft VFU och seminarium idag och såna här veckor blir jag ofta automatiskt ganska off från bloggandet, jag har helt enkelt inte den tiden som krävs dessa dagar utan måste helt enkelt lägga min tid på studierna. Jag trivs bra på min VFU, min handledare är så himla underbar och det känns rätt, sen är barnen så goá och blir så glada när man kommer dit.

Hämtade William strax efter klockan tre och vi gick hem, William spelade Lego Harry Potter och jag råkade somna en sväng. Var rätt skönt för i natt vaknade jag och grubblade en bra stund vilket jag hatar. Det finns få saker som är så frustrerande som att försöka tvinga sig själv att somna när det absolut inte går.

Hur som haver, var vi till max och åt. Insett att jag inte gillar läsk så tog en klunk och William fick resten. Så här var jag förut också, innan jag fick barn. Sen när jag fick barn började jag gilla läsk av någon oförklarlig anledning men nu är jag i en period igen när jag helt enkelt inte tycker om det. Ska börja ta vanligt vatten istället för det är något jag älskar iskallt vatten GUD så gott, gärna med is i. Fick dåligt samvete över den där burgaren då jag ändå försöker hålla igen men det var en gång och imorgon ska jag köpa lite soppa tänkte jag, på onsdag blir det nog något med ägg till middag och så kör jag så resten av veckan.
Hehe på City Gross hittade jag en pizza-maskin för 50% billigare pris, men så räddade en kvinna mig i butiken från att köpa den, genom att säga “du dom luras, det blir inte alls samma sak”. Jag vet inte om hon ville ha den sista själv eller om det var av vänlighet, jag tror det var av vänlighet eller hur som blev det bra för en till maskin till mitt hem hade varit ganska onödigt, jag menar NÄR skulle jag använda en pizzamaskin egentligen?!

William är nattad, och strax ska jag se The walking dead och Once upon a time.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Snabb uppdatering.

 • 20 februari, 2012 at 22:14
  Permalink

  Gör det 😀 den är jätte bra! även once upon a time är riktigt bra 😀

  Reply
  • 20 februari, 2012 at 22:32
   Permalink

   Ja Once upon a time är toppen 😀

   Reply
 • 22 februari, 2012 at 21:02
  Permalink

  Hahaha. Madde, typiskt dej att handla på rea. 😛 Nu fick jag mej ett gott skratt. <3

  Reply
  • 23 februari, 2012 at 09:31
   Permalink

   Hellyh – Blir lätt sugen när det står rea, är dock glad att det inte blev något :-p

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: