Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

En liten uppdate.

Jag lovar er att jag ska skriva och fota i helgen. Just nu kör jag mest någon form av dåligt med tid bloggning. Ni vet ju varför och jag får ändå ångest över att jag inte lägger ner med tid på att skriva, framför allt när huvudet poppar över av saker jag behöver skriva av mig om. Jag skriver för min skull så när jag går runt så här med fullproppat huvud blir jag rätt matt. Jag har alltid saker jag tänker på saker jag behöver spy ur mig, får jag inte spy ur mig sakerna blir jag rastlös. Men i helgen hoppas jag att tiden ska infinna sig. På tal om tiden så var jag på VFUN idag, det är märkligt att det bara är 4 dagar kvar. Fyra dagars VFU, sedan är det bara 3 månader tills jag står där med min examen. Vart har tiden tagit vägen? Jag har utvecklats så mycket under dessa år. Från att ha varit tjugotre år med en treårig son som började på högskolan våren 2008, till att vara tjugoåtta år med en son som fyller åtta i höst. Jag förstår inte hur jag kommit hit, hur jag lyckats. Vissa dagar känner jag mig bara som den där förvirrade nittonåringen som stod där med ett svagt plus på stickan och kände hur jag var så förvirrad och rädd, andra dagar känner jag mig som det var hundra år sedan. Mitt liv det blev så bra, från att hoppa av gymnasiet och mått dåligt till att snart vara färdig lärare. Jag behöver inte säga att jag tror att alla människor kan förändras för jag vet att det går, med viljan och tron kan du bli precis vem och vad du vill. Följ dina drömmar och våga lita på livet, så känner jag idag. Jag vågade livet och jag har fixat så mycket i mitt liv, så mycket jag är stolt över.

8 Comments

 1. Ja de e skönt att få skriva av sig , kräka ur sig som jag säger ibland. Skönt att bara tömma de på ”papper” o sen se vad som man skrivit. känns så bra efteråt.

  tack goa fina du

  kram

  1. Petra – Visst är det så, jag gillar att skriva en slags terapi för att få ur mig allt de som samlats inne i mitt skal. =)

 2. Det brukar poppa en massa saker i mitt huvud också, speciellt när jag ska sova. Väldigt irriterande 😉
  Skönt att du fick veta det där om allergin mot Ipren.

  Hälsningar
  Yohanna

  1. Yohanna i Las palmas – Det är kul men så ska man bara få ner de man tänkt också. Hehe ta sig tiden 😀 .
   De känns jättebra framför allt när man tänker på att man nu slipper fundera :).

 3. Här blir det fotat i helgen med, för jag är ledig och jag skal försöka få mig att blogga ordentligt tänkte jag, har legat på listan över ”dåligt med tid” det sista.

  1. Nett – Precis lika som här då, det känns att man har alldeles för lite tid för stunden. Dygnets få timmar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa