Varit hos brorsan idag som jag skrev tidigare. Kom hem efter klockan 18.00 och sedan dess har vi ätit middag, sett klart på filmen vi lånade igår och jag har även hunnit skriva några rader upp uppsatsen. Känner press och stress även om jag tror att det kommer bli bra så fort jag får alla tankar samlade på samma plats.

William sover sedan flera timmar tillbaka och jag ska strax göra desamma. Imorgon lovar jag mer uppdateringar och lite foton. Men varit påsk och därmed lite ledigt och tid för att rensa huvudet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: