Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Barn i sorg Lärarprogrammet

Delkurs 1 pedagogisktarbete III klar!

Fick precis betyg för kursen av min lärare och WOW vilken sporre det blev. Nu är det ”endast” lite matematik på högskolan i Gävle att avsluta, och sedan sista delkursen i pedagogiskt arbete III som är kvar tills man är färdig. Känns grymt, är nära! Fattar inte att tiden tickat på så fort. Kom fram till idag med min handledare för examensarbete att jag bör vinkla min uppsats mot skolpsykologernas syn på hur lärare arbetar med barn i sorg. Spännande, tror det kommer bli helt rätt. Ska sätta mig och läsa lite litteratur alldeles strax.

William har åkt till Skevi med sin faster, så är lite ”barnfri” idag.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: