En slappisdag.

Dagen har varit rejält slapp. Björn lämnade hit William vid sju i morse då Björn haft inventering på jobbet hela dagen. William lekte en stund med grannen, sedan såg jag och William på lilla huset på prärien och myste i soffan. William lekte med sin kompis igen och sedan har det inte hänt så mycket mer här. Känns lite halvtråkigt att ens blogga om saken. Imorgon är det slut på lovet för William och jag har hittat lite smarta avhandlingar jag ska använda som källor. Så imorgon blir det att hetsplugga och har en förhoppning om att bli klar med bakgrunden tills på söndag (önsketänkande?) .

Påsklovet förbi och nu är det snart MAJ! Blir något stressad och något uppspelt fattar ni eller de är snart sommar och examen!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: