Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

En underbar studiedag.

Vaknade 06,30 idag, drog mig ett litet tag med mobilen men klev sedan upp runt 07,20.
Passade på att plocka ur tvättmaskinen och duscha och satte mig vid datorn och har nu skrivit 1,5 sidor på min uppsats. Har som mål att skriva 5 sidor innan helgen är slut del vill säga ikväll så jag ropar inte hej direkt. Dock skriver jag fort när jag väl börjat så jag vet att jag fixar dom där fem relativt snart i alla fall. Just nu är jag inne i en svacka där uppsatsen känns jätteopeppande och jag därmed känner mig omotiverad, men jag ska fixa det så lär TVINGA mig själv till lydnad och skriva skiten. Såna här gången tror jag det varit lättare om man skrivit ihop med någon då blir man ju mer dragen att skriva eller hur man ska uttrycka saken, tror draghjälp är bra ibland.

Annars är det strålande solsken, stod nyss ute på balkongen och inspekterade huruvida jag skulle få fingrarna ur och städa den eller inte… JA jag tänker verkligen på alla möjliga små saker för att smyga förbi uppsatsen, samtidigt tror jag på att pauser är bra ibland.

Ska förövrigt hämta en malm sängstomme idag jag hittat på blocket stod brun, men tänkte att är den för brun kan man alltid måla den vit, var till två sängbord också så det funkar nog. 700 kostade den med sängstomme och sängbord så tyckte att det kändes bra. Kommer ju ha mina madrasser i, så nu ska jag sälja min sängstomme då. Haft den sedan 2003 och ombyte förnöjer. Nä har skrivit för mycket här nu, sakta börjar huvudet tänka ”svara på kommentarerna nu och läs lite bloggar.” kanske ska jag göra det, en liten, liten stund.

 

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: