Liten uppdatering.

Erkänner att jag borde lägga in bilder idag men jag är alldeles för trött för det, jobbade som sagt sen blev det stress för att komma hem och dona med allt här hemma.
Skolavslutningen var så fin, blev tårögd. De är verkligen vackert att se på. Efteråt gick vi och åt kinamat enligt Williams önskemål.

Jag har sjukt ont bak i njurarnas område typ, tror jag fått urinvägsinfektion jag springer och kissar hela tiden och det gör skitont bak i ryggen. Min kropp är speciell så den märker inte när den får urinvägsinfektion utan jag märker att jag fått det när skiten spridit sig uppåt.

Skulle egentligen tänkt se Pretty Little liars och Jane by design men det får bli imorgon. Jag kommer nämligen snart stupa i säng.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Liten uppdatering.

 • 13 juni, 2012 at 21:48
  Permalink

  ajdå! urinvägsinfektion är hemskt! jag har det titt som tätt. men brukar hjälpa med flera liter tranbärsdricka!
  hoppas du blir bättre snabbt!!

  Reply
  • 13 juni, 2012 at 21:54
   Permalink

   Emma – Jag hoppas det jag med. :/

   Reply
 • 14 juni, 2012 at 00:11
  Permalink

  Just det, nya serieavsnitt! Fast jag får nog också kolla på dem imorgon, är så trött nu 😉

  svar: Tack så mycket, vi har haft det jättebra! 🙂

  Reply
  • 16 juni, 2012 at 13:01
   Permalink

   Jasmine – Avsnitten var toppen 😀 . Fick se klart allt igår när jag orkade 🙂

   Reply
  • 16 juni, 2012 at 13:02
   Permalink

   Lotta, klädtokig småbarnsmamma! Tack 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: