Rast på jobbet.

Precis fått rast. Nu är det bara 3 timmar och 15 minuters jobb kvar idag. (räknar från när rasten är slut). Ska bli skönt, blir att åka hem och köra en sista koll på x-jobbet då. Är trött känner jag, längtar till morgondagen när det blir lite helg.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Rast på jobbet.

 • 14 juni, 2012 at 13:28
  Permalink

  Härligt att jobba 🙂 Imorgon jobbar jag min sista dag. Sjukt tråkigt :/

  Reply
  • 16 juni, 2012 at 13:02
   Permalink

   Cornelia – Tråkigt :/. Är ju roligt när man trivs med sitt jobb 🙂

   Reply
 • 14 juni, 2012 at 20:53
  Permalink

  Kikar in med en liten kvällskram..

  Hoppas du har en fin helg framför dig

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.