Jobbat mer eller mindre hela dagen, har sjukt ont i ryggen, måste gå och spänna mig eller något?

Hur som helst drog vi till Borlänge efter jobbet, Björn skulle köpa en stereo till bilen, jag gick in på Indiska på Kupolen och fick med mig en “gratis” sak ut. Ett presentkort från wrapp jag utnyttjade. Visar den dock imorgon, åkte mot Coop forum och handlade två födelsedagspresenter till två klasskompisar till William, han ska på kalas hos imorgon och i övermorgon. Den ena ska ha badkalas på Lugnet och den andra filmkväll på lördag.

Hur som haver så åkte vi till Kniva efteråt Björns mamma bjöd på mat så vi åt och sedan hetsade jag hem för att få lite hjälp med uppsatsen av mamma. Tusen tack för att du läste igenom den åt mig, nu är det bara att hålla tummarna att min handledare tycker att den är grön för att lämna in på måndag förmiddag.

Såg Pretty little liars nyss, mer hann jag tyvärr inte med. Blir väl Jane by design och “nya” Dallas imorgon. Skulle egentligen sett det idag men nu är det sent och jag ska lämna William i skolan runt 7.00 imorgon och bege mig till jobbet efteråt, eller om han får lämnas 07.15 kanske inte behöver hetsa lika mycket imorgon när jag har bil.

Bilder och mer intressant kommer imorgon. Jobbet är mellan 7.30-15.30 imorgon eller några minuter över det får se. Känns i ryggen om inte annat.

2 kommentarer

  1. Åh, nya Dallas lär man väl se!

    Har tagit hem PLL men inte haft tid att se än.. Dock väääldigt efterlängtat!

    Hoppas ryggen känns bättre idag! 🙂

    1. Sarah – Dallas var riktigt bra, satt och fick nostalgikänslor från barndomen medan jag kikade 😉 .
      Förstår det 😀 . Den är riktigt bra denna säsong, det märks att dom ska spela ett år äldre än förra gången för de är mer “hot” eller hur man ska säga 😀 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: