Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Mitt hjärta och jag.

William har lekt med grannarna hela dagen, två ”nya” barn har flyttat hit och William har lekt med dem hela dagen, förutom en stund när jag passade på att vara med honom. Jag fick liksom ”stjäla” honom lite.
William åker till Skåne och Danmark imorgon, eller ja i första hand Skåne och Malmö och sedan drar dom till Danmark och Legoland någon gång i helgen, det känns jobbigt. Aldrig tidigare har jag varit så långt ifrån William och aldrig under så lång tid, dom kommer hem på tisdag och det värkte i mitt hjärta när han åkte i väg. Jag saknar honom redan!

Jag vill ut och göra något i helgen så jag är sysselsatt och slipper sitta och fundera på vad man ska göra. Hur som helst tog jag lite bilder, jag är rejält allergisk så mina ögon är ”trötta”.

Min älskade pojke.

Lekande.

Min busunge.

Jag och min älskade William.

Den allergiska mamman.

8 Comments

  1. Så fin han är, tänk vad mycket skoj han kommer att ha därnere i skåne. Du får passa på att roa dig nu.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: