Enda sedan jag vaknade i morse har jag mått illa, när jag kräktes efter lite lunch tänkte jag att det berodde på att jag sovit så länge. Men när samma sak hände med brorsan var här insåg jag att så förmodligen inte var fallet, så här sitter jag nu och oroar mig för magsjuka! Jag hatar magsjuka!

Brorsan åkte nyss hem, jag ska bara se Saving hope och sedan sova (igen) och förhoppningsvis må bättre imorgon bitti.

Fb-Button

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: