A new day.

En ny dag, en söndag. Jag gör en gissning på att William befinner sig på Legoland idag och jag hoppas att det är finare väder där än vad det är här i Falun. Det small till en gång igår så jag drog ur allt och gick och la mig och hoppades på att få se och höra åskan och blixtarna, tyvärr small de bara en gång så blev inget mer trist nog. Jag älskar att sova i åskväder så underbart!

Det är lugnt här annars, jag ska ta mig en dusch nu och sedan får jag se vad denna regniga dag erbjuder.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “A new day.

 • 8 juli, 2012 at 12:22
  Permalink

  usch, jag gillar verkligen inte åska! har blivit livrädd för det sen en gång för ungefär ett år sedan då den slog ner 5 m ifrån mig 🙁

  Reply
 • 8 juli, 2012 at 15:25
  Permalink

  = ) Så som det regnar ute nu kan man ju duscha ute hehe =).
  Hoppas du får en bra dag, kram.

  Reply
  • 13 juli, 2012 at 09:19
   Permalink

   Jessica – HAHA, ja varför slösa på vattnet inne när man kan duscha i de härliga sommarregnet 😉

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: