Jag känner mig uttråkat, jag är inte van vid denna “frihet” och desto mindre att faktiskt inse att jag är “ledig”. Vad sjutton hittar folk på när dom är lediga? William åkte i alla fall över till Danmark idag, och de var inte med på tv imorse (tack Björn för du lurade upp mig strax efter åtta i morse), dom spelar tydligen in helgen avsnitt på måndagar så därmed så ska William och hans farbror gå dit på månad, jag hoppas STENHÅRT att få se dem i publiken då, skulle vara SÅ kul.
Saknar min älskling i massor!

Brorsan kommer hit idag med, ska se lite vänner. Förövrigt har jag börjat kolla på Gossip girl, bara så där flera år efter alla andra men den är faktiskt bra. Har läst första boken så kände igen en del. Skönt med lite nya serier att följa nu känner jag, det är ändå sommar liksom.

En uttråkad morsa.

Booooring.

8 kommentarer

  1. Vad roligt att du börjat kolla på GG! Faktiskt väldigt bra serie, mycket drama, och snygga kläder precis som i Jane By Design 😀

    1. Jasmine – Den är bra 😀 . Det jag sett tills nu i alla fall, är så säsong 1 bara så har en hel del att se. Håller med om kläderna 😀 . Så kul att bli inspirerad :).

  2. Svårt det där, jag har varit sådan att när jag inte har barnen intill mig så får jag ingenting gjort. Nu är barnen stora utom sonen då som är 12 år, men han reder sig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: