Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Soffhäng

Jag och William sitter i soffan och kikar på tsatsiki, morsan och polisen. William käkar godis och jag bara sitter här i mina mysbyxor med Mimmi på bakfickan jag köpt för en herrans massa år sedan.

Dagen har varit lugn i alla fall jag har mest grejat och kikat klart på gossip girl så nu kommer jag börja kolla på hart of dixie som slöa på avsnitt serie. Två dagar tills jobbet idag, så imorgon är det då bara en dag kvar.

20120811-193309.jpg

11 Comments

  1. Hart of Dixie var oväntat bra faktiskt. Tycker Wade är rätt snygg.. Haha och det skadar ju aldrig med lite ögongodis. 😉

    1. Sarah – Håller med! Blev faktiskt väldigt positivt överraskad när jag hamnade över den i soffan förra veckan, genom att zappa. Nu blir det att följas 😉 . Inte för att jag har lite serier jag redan följer då 😉 . Hehe.
      Håller med om Wade 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: