Första dagen med barnen avklarad idag och de var både spännande, givande och intressant. Jag har verkligen världens roligaste jobb, jag påstår inte för den sakens skull att det är enkelt men så givande. Dessa barn kommer ju alltid betyda lite mer för mig, första barngruppen tror jag alltid att man minns lite extra även om man tycker om dem alla.

Dagen gick jättefort och morgondagen kommer bestå av att vara med barnen och sedan ha A-lagsträff mellan 14-16. Blir något mindre bloggat nu när jag jobbar, men det kommer ju ändå.
Har sett på true Blood nyss och nu ska jag sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa