Dark Mode Off / On
Läraryrket

Borlänge

20120821-073408.jpg

Idag är det min långa dag, jobbar till 16.00 idag. Lite skillnad mot imorgon då jag slutar kvart i 2. Fast åker till jobbet samma tid varje morgon. Börjar 8.00 idag men åker runt sju till jobbet. Bussen jag åker nu kommer fram fram typ 1 min innan jag börjar.
Märks på morgonen att det börjar bli höst, det är kallt och dimma nästan varje dag numera och lite mörkare när man kliver upp. Imorgon börjar William 2an.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: