Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

70-talsvecka på jobbet.

Skolan jag jobbar på fyller 70 år och vi ska därmed vara utklädda tills på fredag med start idag. Letat i garderoben som en idiot tills jag hittade något som skulle kunna vara lite 70-tal. Känner mig som en blandning av 70-talet och en kratta…
Kommer vara på jobbet till 19,00 ikväll, kommer vara grymt jävla trött när jag kommer hem. Blir mingel med föräldrar i eftermiddag. Igår var det framtidsmuseet och sen var jag på Williams föräldramöte som var helt perfekt! Personalen klädde ut sig och spelade upp en teater som handlade om kuckelikana, fetmats och Gunilla (den gamla gumman) Lite om när de hittade fetmats i gruvan efter 40 år och det var RIKTIG bra sätt att starta ett föräldramöte på! Det var för att få oss föräldrar att förstå lite av arbetet, jag tyckte det var skitbra! Sen för er som inte är från Falun och Dalarna så ber jag er googla på saken så förstår ni sammanhanget med fetmats, Gunilla och kuckelikana. De berättade även om barnens reaktioner och hur de upplever historien och dramat. Jag älskar verkligen att de blandar in drama i undervisningen det är ett så bra sätt att våga, jag hatar sånt i vuxen ålder men hade jag fått göra det som barn hade det varit perfekt!
Sen har tvåorna börjat spela gitarr och lite bas, de spelar även blockföljt. I trean utökas det, William går ju i en skola med drama och musik profil (bland annat) och därmed så spelar dom instrument tidigt och uppträder tidigt med instrumenten och sång. De älskar jag! Jag önskar jag fått chansen att lära mig spela.

Nä nu ska jag fortsätta min resa.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: