En dimmig stad.

Sitter på bussen, det är fredag och idag ska barnen ha disco på skolan. För oss personal blir det personalfest så jag ska på systemet efter jobbet, hade velat gå till någon affär och köpa någon fin tunika också får se.
William är lämnad vid skolan och han ska till sin pappa ikväll eftersom jag ska på personalfesten. Det ska bli så kul!
Roligt att göra något. Kommer ha tid att blogga i helgen också, har lite i huvudet jag behöver ha ut.

20120921-064753.jpg

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “En dimmig stad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: