Brand på Williams skola.

Såg en tårögd William på vägen hem idag så skyndade mig för att möta honom och fick veta att att det börjat brinna i spisen i skolan och brandkår och polisen varit dit och barnen fått springa ut. Verkligen traumatiskupplevelse för ett barn. Fick krama och prata om saken. Som tur är släckts branden. Läskigt hur som helst!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Brand på Williams skola.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: