Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Att rasta sonen på Sportys lekland

20121108-151423.jpg

William har velat gå på sportys sen jag vann säsongskortet för några veckor sen, men sjukdomar och annat jag gjort att vi inte gått hit förrän nu. Jag sitter själv och kollar ganska intressant då jag hatar att vara ensam, William ville inte ha med mig på lek. Så här sitter jag medan William leker för fullt. Blir säkert rolig stund för honom, efter vi varit här ska vi bege oss till maxi och handla och efter de ska jag hem och vila lite.

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: